Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 20:01 h

NOTÍCIES

  • flors%20corin

Es lliuren els premis del 1er Concurs d´Aparadors de Nadal

5/1/2012

La floristeria Corín Flors i Regals; la botiga de roba i complements Bambi; i l´establiment de mobles i decoració de la llar l´Amore-neta Col·lonial s´han endut el primer, segon i el Premi Popular, respectivament, del primer Concurs d´Aparadors de Nadal que ha organitzat el departament de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Abrera. 

El jurat d´experts ha valorat, del total de 19 botiguers i comerços participants, criteris com l´originalitat, la creativitat i la innovació; la qualitat  artística; la utilització de materials propis de l´activitat del comerç per a decorar l´aparador i respectuosos amb el medi ambient, i l´adequació a la temàtica festiva.

El Premi Popular ha estat per aquella botiga que més vots ha rebut a través de la pàgina web municipal i de les dues bústies dipositades al Mercat Municipal d´Abrera.

Com a premi, les tres botiguers guanyadores tindran publicitat de l´establiment a l´emissora municipal RàdioAbrera durant dos mesos, dues entrades per al teatre a la Sala Municipal, i el distintiu com a guanyadores del concurs, a més d´una dotació econòmica de 200 euros per al primer classificat, i 100 per al segon.
 
L´acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquesta tarda durant el transcurs de la Cavalcada de Reis, quan els patges reials, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín; i l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; han lliurat l´entrega simbòlica dels xecs als guanyadors.


1er premi a la floristoria Corín Flors i Regals


2n premi a la botiga de roba i complements Bambi


Premi Votació Popular a l´Amore-neta Col·lonial

Dijous, 5 de gener de 2012


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25