Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 16:06 h

NOTÍCIES

Participa a la novena edició del Voluntariat per la Llengua del Servei Local de Català d'Abrera!

16/3/2017

Amb l’objectiu de practicar català a través de la conversa, el Servei Local de Català d’Abrera iniciarà el proper mes d’abril una nova edició del programa de Voluntariat per la Llengua. La iniciativa es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

 El programa, que enguany arriba a la novena edició, presenta per primera vegada dues modalitats de participació: presencial, on les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat; i virtual, on les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència.

Si parles habitualment en català i disposes d’una estona a la setmana per practicar la llengua amb un aprenent de català, fes-te voluntari lingüístic; si parles una mica català i el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent.

 

Els veïns i veïnes d’Abrera interessats en el programa poden adreçar-se, fins el 24 de març, al Servei Local de Català (Rosers, 1) trucar al 93 770 47 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça abrera@cpnl.cat.

L’acte de presentació de les parelles lingüístiques tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Abrera (Federico García Lorca, 17) el dimarts 4 d’abril, a les set de la tarda.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25