Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 00:47 h

NOTÍCIES

  • El Meu Ajuntament. Escola Francesc Platón i Sartí

Rebem la visita d'alumnes de l'escola Francesc Platón i Sartí dins l’activitat ‘El meu Ajuntament’

15/2/2017

Des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Abrera realitzem l’activitat ‘El meu Ajuntament’, adreçada als alumnes de tercer curs d’Educació Primària de les escoles d’Abrera. La finalitat és donar a conèixer als nens i nenes l’Ajuntament i la seva organització.

Prop de 70 alumnes de l'Escola Francesc Platón i Sartí ens han visitat aquest dimecres, 15 de febrer, acompanyats pels seus mestres. Els nens i nenes van fer una visita guiada per l’Oficina d’Atenció Ciutadana, OAC, la Sala de Juntes de Govern Local i la Sala de Plens, on els va rebre l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro.

 

L’Escola Josefina Ibáñez ens va visitar el dimarts 13 de desembre i l’Escola Ernest Lluch l’endemà, 14 de desembre. En total, uns 75 nens i nenes més, acompanyats pels seus mestres,

 

Treball a les aules
‘El Meu Ajuntament’ comença a l’aula de l’escola, on la tècnica d’educació municipal explica als nens i nenes com funciona l’administració local. Els alumnes realitzen unes eleccions municipals a classe, escollint un alcalde o alcaldessa amb el seu equip de govern que, durant la visita al consistori, ocuparan el seu lloc corresponent a la Sala de Plens.

 

Els nens i nenes van presentar el seu ”programa electoral” a l’alcalde, diverses propostes per fer d’Abrera un poble millor. També van fer diverses preguntes a Jesús Naharro sobre la seva feina.

 

Les aportacions dels alumnes i les preguntes que van fer a l’Alcalde s’emetran per Ràdio Abrera.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera agraïm la col•laboració de les escoles per donar-nos a conèixer als nens i nenes del municipi!

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25