Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 20:23 h

NOTÍCIES

  • banner pisos

Més de 270 veïns presenten sol·licituds als 75 pisos protegits de Can Morral

19/12/2011

Un total de 271 persones han presentat la sol·licitud per a optar a un dels 75 habitatges de protecció oficial de lloguer amb opció a compra disponibles al barri de Can Morral d´Abrera. Divendres es va tancar el termini de presentació d´aquestes sol·licituds.

Ara, des de l´Oficina Local d´Habitatge, s´enviarà tota la documentació a l´Agència d´Habitatge de Catalunya de la Generalitat, que l´haurà de revisar per comprovar que els sol·licitants compleixen tots els requisits establerts a les bases de la convocatòria. Serà la pròpia Generalitat qui emetrà el llistat d´admesos i exclosos, que es publicarà a la pàgina web municipal. Posteriorment es farà un sorteig públic entre tots els sol·licitants admesos.

Es tracta de 75 pisos situats al camí del Riu, i als carrers Olesa i Jaume I, de tres i dos dormitoris, sis d´ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i tots amb plaça d´aparcament. El lloguer mensual oscil·la entre els 300 i els 400 euros, i en cas d´adquirir l´habitatge en un termini de 10 anys, aquests imports es podran destinar a pagar-lo.

Cartell 75 pisos de VPO Can Morral.pdf

Dilluns, 19 de desembre de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25