Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 13:19 h

NOTÍCIES

  • 8 de març. Dia Internacional de la Dona
  • Sopar de Dones
  • Sopar de Dones

    + 1

  • Sopar de Dones

Commemorem el Dia Internacional de les Dones. Seguim lluitant!

7/3/2017

Des de la Regidoria de Dones i Igualtat us convidem a participar en les diverses activitats que hem organitzat, amb la col•laboració de les entitats Dones i Futur i Abrera contra la Violència de Gènere, per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra aquest dimecres, 8 de març.

Les activitats van començar divendres passat, 3 de març, amb el Sopar de Dones que organitza l’associació Dones i Futur, amb la col·laboració de la Regidoria de Dones i Igualtat i Abrera contra la Violència de Gènere. La regidora de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, Montserrat Navarro, la regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Novell, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, van assistir al sopar, que va tenir lloc al Restaurant Sant Ermengol del nostre municipi. Les participants van amenitzar la vetllada amb disfresses, música i ball.

 

Aquest dimarts, a dos quarts de vuit de la tarda, la Casa de Cultura acollirà el taller de flamencoteràpia “Tacones Cercanos”, que anirà a càrrec de Maria Jesús Rodríguez. 

 

8 de març
A dos quarts de deu, del dimecres 8 de març, es farà el taller esmorzar “Dones i Salut” per  a les alumnes del Taller de Llengua al Centre Polivalent, a càrrec de Metges del Món.

I a la Casa de Cultura, a les sis de la tarda, la Biblioteca Josep Roca i Bros ha organitzat la conferència “El conflicte entre tradició i la contemporaneïtat” amb Najat El Hachmi, autora del llibre “La filla estrangera”, i Pilar Arlándiz, psicòloga especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional.

Una hora més tard, a les set de la tarda, diversos alumnes de l’Insitut Voltrera llegiran a la Casa de Cultura el manifest del 8 de març. I a un quart de vuit del vespre, també a la Casa de Cultura, s’oferirà la xerrada “8 de març: El feminisme com a motor de canvi de les societats”, a càrrec de Associació El Safareig.


Tallers de defensa personal
El proper dissabte 11 de març tindran lloc al Pavelló d’Esports Municipal dos tallers de defensa personal femenina, a càrrec de l’instructor Gustavo Baco. A les quatre es farà una sessió per a noies i adolescents de 12 a 17 anys; i a dos quarts de set hi haurà una sessió per a dones a partir de 18 anys. En ambdós casos cal formalitzar inscripció prèvia al departament de Serveis Socials o al Punt d’Informació Juvenil La Garsa, al Casal de Joves.

 

I el proper diumenge, 12 de març, a dos quarts de set de la tarda el Cineclub Emmetcinats i Dones i Futur oferiran al Centre Polivalent un cinefòrum sobre la pel·lícula “Las sufragistas”.

I el proper dijous, 23 de març, l’Hotel d’Entitats acollirà una xerrada organitzada per l’associació Abrera contra la Violència de Gènere, amb el títol “Pels permisos iguals, per les paternitats responsables”. Anirà a càrrec de Bernat Escuder, membre de l’associació Homes Igualitaris. Des de la Regidoria de Dones i Igualtat reivindiquem la igualtat.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25