Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2019 | 23:37 h

NOTÍCIES

  • Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató treballaran conjuntament amb PIMEC per dinamitzar les economies dels municipis

Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató treballaran amb PIMEC per dinamitzar les economies dels municipis

23/2/2017

Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació FIL s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament d’Abrera amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

El Patronat de la Fundació d’Inserció laboral (FIL) està format pel seu president, l’alcalde d’Espareguera, Eduard Rivas; l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón;  l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo; i l’alcalde de Collbató, Miquel Solà. Els cinc s’han reunit aquest matí amb representants de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet: el president, Ramón Pons, el Delegat Territorial, Agustí Miró, la coordinadora de comerç, Amparo Vinaja, i el membre de la Comissió Executiva, Xavier Mas.

 

Treball conjunt

L'objectiu de la reunió ha estat obrir vies de col•laboració entre els cinc municipis i la patronal PIMEC per establir un conveni de promoció econòmica i treballar de forma conjunta en el desenvolupament del petit i mitjà comerç als municipis i potenciar el teixit empresarial. La trobada ha estat una primera presa de contacte. Properament es realitzaran reunions de caire tècnic i polític on es valorarà com la PIMEC pot dinamitzar el comerç i les empreses dels cinc municipis.

 

Un nou camí

Segons l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, “Avui s’ha encetat un nou camí. Ajuntaments i PIMEC farem un grup en defensa del nostre territori. És un nou projecte que s’ha de perfilar molt bé amb l’objectiu de millorar la qualitat i la quantitat d’empreses i del mitjà comerç”.

 

Els alcaldes i alcaldesses d’aquestes cinc poblacions treballen de forma conjunta des de fa un any i mig en el Patronat de la Fundació d’Inserció Laboral (FIL) per garantir la continuïtat de l’objectiu social de la Fundació FIL.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25