Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/05/2019 | 08:36 h

NOTÍCIES

  • bannercomerçjust

Exposició sobre comerç just a la biblioteca d´Abrera

2/11/2011

Fins el 15 de desembre es pot visitar l´exposició sobre Comerç Just a la biblioteca Josep Roca i Bros. Darrere dels productes que consumim sempre hi ha una història; una història on hi formem part tots els implicats en el procés d´elaboració i comercialització d´un producte: productors, processadors, transportistes, exportadors, importadors…, i així fins els consumidors.

Aquesta exposició vol contribuir al coneixement del Comerç Just, una alternativa al comerç convencional que garanteix als productors del Sud un salari i unes condicions de vida dignes. L´exposició, a través de fotografies, il·lustra el procés d´elaboració dels productes, vol fer una reflexió sobre la lluita per la justícia i la igualtat de condicions en el comerç mundial de quatre productes: el cotó, el cafè, el cacau i el sucre.

La mostra està organitzada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, produïda pel Programa de Cooperació Internacional de l´Obra Social “la Caixa” i es pot visitar les tardes de dilluns a divendres de 16.00h a 20.30h i dimarts, dijous i dissabtes, 10 a 13.30h.

 

Divendres, 2 de desembre de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25