Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:51 h

NOTÍCIES

  • Homenatgem la senyora Antonia Herrera López en el seu 102 aniversari
  • Homenatgem la senyora Antonia Herrera López en el seu 102 aniversari
  • Homenatgem la senyora Antonia Herrera López en el seu 102 aniversari

Homenatgem la senyora Antonia Herrera López en el seu 102 aniversari

21/2/2017

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i el regidor de Gent Gran, Francisco Sánchez, han participat en l’emotiu homenatge realitzat a la senyora Antonia Herrera López, veïna d’Abrera, que recentment ha complert 102 anys. La festa d’aniversari va tenir lloc a la residència Canigó del nostre municipi el dissabte passat, 18 de febrer.

La senyora Antonia Herrera López va néixer a Pinos de Puente (Granada) el 16 de febrer de 1915. La seva família la defineix com a una dona mol treballadora i lluitadora. De jove va treballar a Granada com a cosidora. Durant la Guerra Civil va romandre en aquesta ciutat i va pertànyer al bàndol republicà.

 

Es va casar i va tenir sis fills. L’any 1960 la família es va traslladar a Cornellà de Llobregat. Un cop es va quedar vídua va viure amb els fills i filles. Un d’ells és veí d’Abrera i així va arribar al nostre municipi.

 

Fa 12 anys, la senyora Antonia Herrera López va ingressar a la residència Canigó d’Abrera per petició pròpia. En l’actualitat té 11 néts i 5 besnéts. Un dels seus fills, Enrique, va emigrar a Sudamèrica fa 25 anys.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem volgut homenatjar la nostre veïna de més edat juntament amb els seus familiars i amics en una animada celebració, on li vam regalar un gran ram de flors. Moltes felicitats, senyora Antonia!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25