Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 05:15 h

NOTÍCIES

  • Pista Esportiva de Sant Hilari

Millorem els equipaments esportius del municipi

8/2/2017

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera hem engegat diversos projectes per millorar els equipaments esportius del nostre municipi. Millorem l’acessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda i la qualitat de les instal•lacions per tal que els nostres veïns i veïnes gaudeixin encara més de la pràctica de l’esport.

Pista Esportiva de Sant Hilari

S’ha fet l’ampliació de la protecció d’una de les porteries de la Pista Esportiva de Sant Hilari per incrementar la seguretat i minimitzar els impactes de les pilotes a les cases dels veïns i veïnes més properes a la instal·lació.

 

Sala de Spinning

El Departament d’Esports està instal·lant un sistema de climatització a la sala de spinning. Amb aquesta millora, els usuaris podran continuar gaudint d’aquesta activitat esportiva.

 

Sala tècnica de la Piscina Municipal d’Estiu

Durant el mes de febrer s’iniciaran les obres de remodelació de la sala tècnica de la Piscina Municipal d’Estiu. Amb aquestes obres millorarem encara més la qualitat de l’aigua de les nostres piscines.

 

Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda, s’han substituït les portes d’accés al Centre Aquàtic Municipal (CAM) per portes automàtiques. Així, hem augmentat l’espai d’accés a aquest equipament.

 

Pista esportiva Les Carpes

Durant el mes de febrer s’instal·laran porteries de futbol sala a la pista esportiva del barri de Les Carpes. També es pintarà el sòl de les pistes per a que puguin conviure la zona de bàsquet amb la zona de futbol.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem per millorar el municipi. Preguem que disculpeu les molèsties que les obres us puguin ocasionar.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25