Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 03/06/2020 | 05:44 h

NOTÍCIES

  • Obres de construcció de la nova Ràdio Abrera

Comencem les obres de les noves dependències de Ràdio Abrera

8/2/2017

Durant el mes de gener han començat les obres de les noves dependències de Ràdio Abrera, que ubicarem a la primera planta de la Sala Municipal amb una superfície construïda total de 158,32 metres quadrats.

La distribució l’hem fet tenint en compte que tots els controls, locu­toris i despatxos estiguin visualment comunicats entre ells i disposin de llum natural. I hem completat les instal·lacions amb dues cabines de gravació, una sala polivalent amb magatzem, una sala tècnica i els lava­bos. També hem tingut especial cura del tractament acústic de les parts més delicades, com són els locutoris, els controls, tant pel que es refereix al condicionament acústic com a la insonorització.

 

A més, al vestíbul d’accés a la planta baixa hem definit un nou accés in­dependent que permet la col·locació d’un ascensor apte per a persones amb mobilitat reduïda i la millora i adequació de l’escala existent.


El projecte contempla també la subs­titució de l’actual coberta de plaques de fibrociment per una metàl·lica de plaques sandvitx i la millora de la faça­na amb el revestiment de l’ampit de fi­nestres amb un laminat de fusta tipus HPL (laminat d’alta pressió).

 

Moltes novetats

La directora de Ràdio Abrera, Anabel Gómez, ens ha explicat la renovació de l'emissora. "Vam finalitzar el 2016 amb moltes novetats: nova imatge corporativa més actual; una renovada pàgina web, molt més dinàmica, interactiva i visual; i una apli­cació per a dispositius mòbils per estar a només un clic dels nostres oïents. El 2017 l’hem encetat amb la il·lusió de po­der disposar, en uns mesos, d’unes noves instal·lacions que permetran als abrerencs i abrerenques disposar d’una ràdio moderna, de qualitat, pro­pera i de fàcil accés”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25