Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 20:55 h

NOTÍCIES

  • Reunió dels patrons de la Fundació FIL amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa 	Edita
  • Reunió dels patrons de la Fundació FIL amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa

Jesús Naharro participa a la trobada d’alcaldes amb la Diputació per analitzar el finançament econòmic de la Fundació FIL

19/1/2017

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la resta d’alcaldes i alcaldesses dels municipis que formen el Patronat de la Fundació d’Inserció laboral (FIL) i el vicepresident segon de la Diputació, Marc Castells, s’han reunit amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, per definir un finançament econòmic que faci viable l’entitat.

La reunió va tenir lloc a la Diputació de Barcelona el dijous 12 de gener. El Patronat de la Fundació d’Inserció laboral (FIL) està format pel seu president, l’alcalde d’Espareguera, Eduard Rivas;  l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón;  l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo; i l’alcalde de Collbató, Miquel Solà.


Garantir la continuïtat

Els cinc ajuntaments patrons de l’entitat aposten per la continuïtat de la Fundació, amb una situació econòmica de lenta recuperació, on hi treballen 120 persones dels municipis d’Abrera, Esparreguera, Collbató, Olesa de Montserrat i Sant Esteve de Sesrovires. Més de 90 treballadors són persones amb acreditació de discapacitat.

 

La Diputació s’ha mostrat favorable a col·laborar amb els ajuntaments per garantir la viabilitat de la fundació. Els patrons de la Fundació FIL treballen intensament per la viabilitat i continuïtat del projecte social que comporta.

“Entre tots els patrons i la fundació Àuria estem dissenyant el millor futur sostenible per garantir la continuïtat de l’objectiu social de la Fundació FIL”, ha comentat l’alcalde, Jesús Naharro.

 

Integració laboral

La Fundació FIL es va constituir l’any 2001 amb l’objectiu de fomentar la integració laboral dels veïns i veïnes amb dificultats d’inserció laboral dels cinc municipis del Baix Llobregat implicats. La Cooperativa-Taller Àuria d’Igualada col·labora en la gestió de la fundació des de finals de 2015.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25