Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 14/11/2018 | 12:15 h

NOTÍCIES

  • 9

Entitats i veïns es concentren a Abrera contra la violència de gènere

25/11/2011

Una cinquantena de veïns i veïnes d´Abrera, més d´una quinzena d´entitats i representants municipals i dels partits polítics s´han concentrat aquesta tarda la plaça de la Constitució per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que se celebra aquest divendres 25 de novembre.

Els actes han començat a les 17.00h amb un taller infantil de pintura i un berenar a base de fruita per als més petits. Després, petits i grans, han escrit els seus missatges contra la violència masclista, que s´han plasmat també a uns murals col·locats a la plaça. Posteriorment, alumnes de l´Institut Voltrera han fet la lectura del manifest contra la violència de gènere que ha estat subscrit per 16 entitats del municipi. Després de realitzar el minut de silenci en record de totes les víctimes, els concentrats a la plaça han fet l´encesa d´espelmes en forma de llaç solidari i s´ha fet l´enlairament d´un globus gegant.

L´acte ha comptat amb la presència de l´alcaldessa d´Abrera, Maria Soler; i representants de les entitats Abrera contra la Violència de Gènere i Dones i Futur.

Manifest contra la violència de gènere 2011.pdf

 

Divendres, 25 de novembre de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25