Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:33 h

NOTÍCIES

  • 8è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” convoca el 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

29/12/2016

Els Departaments de Promoció econòmica dels set ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires- han posat en marxa la convocatòria del “8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”.

El concurs té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.

 

El proper 15 de gener de 2017 s’obre el termini per inscriure-s’hi i romandrà obert fins el dia 28 de febrer de 2017. La inscripció i documentació ha de ser lliurada als serveis d'atenció a emprenedors dels ajuntaments participants en la convocatòria.


El concurs, que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals. 

 

Amb la dinamització supramunicial d’aquestes accions es pretén també incrementar la creació de noves empreses contribuint en el seu consolidament i enfortir d’aquesta manera el teixit econòmic del territori. Un altre dels objectius plantejats és també potenciar l’esperit emprenedor dels estudiants dels centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la nostre comarca.

 

Categories i premis

En aquesta recuperada edició dels premis es proposen cinc categories diferents que detallem a continuació:

Millor empresa innovadora. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€.

 

Millor empresa ( trajectòria empresarial) en el sector comerç. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€.

 

Millor empresa (trajectòria empresarial) en el sector serveis. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€.

 

Millor iniciativa empresarial promoguda per a col·lectius majors de 45 anys. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€.

 

Millor idea jove de negoci. Premi de 2.000€ (1.000€ per al centre d’ensenyament i 1.000€, per al guanyador o grup de guanyadors). Publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord).

 

En cas de quedar desert algun dels premis previstos, el seu import es podrà destinar als altres premis establerts, de manera proporcional a cada categoria.

 

Aquests premis estan subjectes als impostos corresponents segons la normativa legal vigent.

 

Requisits dels participants

S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre.

No hi podran participar aquelles empreses que s’hagin presentat a un màxim de dues edicions, o bé hi hagin estat premiades. No obstant això, hi podran participar si ha transcorregut un mínim de dos anys des de l’última candidatura presentada.

 

Per al premi millor empresa innovadora: Es valorarà la trajectòria de l’empresa en el camp/sector de la innovació. L’empresa ha de tenir el domicili social als municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca o Sant Esteve Sesrovires.

 

Per al premi millor empresa (trajectòria empresarial) en el sector comerç i serveis: Es valorarà la trajectòria de l’empresa. L’empresa ha de tenir domicili social o fiscal  als municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca o Sant Esteve Sesrovires.

 

Per al premi millor iniciativa empresarial promoguda per a col·lectius majors de 45 anys: La data de constitució de l’empresa ha de ser a partir de l’any 2013 i ha de tenir domicili social o fiscal als municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca o Sant Esteve Sesrovires.

*Com a requisit, un dels socis ha de tenir 45 anys*.

 

Per al premi millor idea jove de negoci: Premi adreçat a alumnes de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior matriculats a centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes.

 

Termini

La inscripció i documentació haurà de ser lliurada al registre general de l’Ajuntament corresponent fins al 28 de febrer de 2017.

 

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25