Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 16/11/2019 | 02:00 h

NOTÍCIES

  • Ràdio Abrera estrena pàgina web

Ràdio Abrera estrena imatge, web i app!

22/12/2016

A Ràdio Abrera ens renovem i finalitzem el 2016 amb moltes novetats. En primer lloc estrenem una nova imatge corporativa més moderna i actual, adaptada als nous temps tot conservant l’essència de l’emissora. També posem en marxa una renovada pàgina web www.radioabrera.cat.

La nova pàgina web és molt més dinàmica, interactiva i visual, adaptada als dispositius mòbils. A banda de poder escoltar l’emissió online en directe, es poden consultar les notícies d’actualitat d’Abrera, tota la informació referent als programes de la nostra graella, i que incorpora un nou servei de Ràdio a la carta que permet escoltar i descarregar qualsevol espai emès a Ràdio Abrera en el moment que esculli l’oïent.

 

I per encara fer més fàcil l’accés a Ràdio Abrera, hem creat una aplicació mòbil disponible per a sistemes IOS i Android, per tal d’estar a només un clic en qualsevol punt del planeta.

 

Noves instal·lacions al 2017
El 2017 l’encetarem amb les noves instal·lacions de l’emissora a l’horitzó. I és que durant les properes setmanes és previst que des de l’Ajuntament d'Abrera s'engegin les obres de les noves dependències de Ràdio Abrera que ubicarem a la primera planta de la Sala Municipal amb una superfície construïda total de 158,32 m2.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25