Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 04/07/2020 | 05:44 h

NOTÍCIES

La Sala Municipal acull amb èxit el XIII Festival Contra el Càncer

5/12/2016

Veïns i veïnes del nostre municipi van omplir la Sala Municipal en una nova edició del Festival contra el Càncer, que es va celebrar dissabte, 26 de novembre. Des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament vam col•laborar en la realització de l’esdeveniment, organitzat per l’AECC Junta local d’Abrera.

L’associació va recaptar gairebé 1.800 euros amb les entrades, donatius diversos i la fila 0. L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i diversos regidors del consistori van assistir al festival, que va presentar actuacions musicals i exhibicions de dansa a càrrec de diferents generacions de músics, artistes i veïns i veïnes d’Abrera.  

 

Carla Morillo, Eli Gómez, Aarón Martín Rosario, Laia González, Joanqui Eandi, Mari Pulido, Jordi Casas, de la Coral Contrapunt, Laura Serrano i Franklin i Àlez Bonilla van actuar a la primer part. El Grup de Teatre del Casal d’Avis, Abrera Sardanista, Antonia Luna, el grup de sevillanes del Casal d’Avis, Mari Carmen y Juan, el grup de Batuca de Chus i l’escola de Dansa Juan Antonio García van amenitzar la segona.

 

Seguidament,  l’associació va sortejar entre el públic diferents lots i regals dels patrocinadors de l’esdeveniment. També es va subhastar un quadre de la pintora local Aurora Escribano.

 

La presidenta de l’AECC Junta local d’Abrera, Maribel Vargas, va agrair al públic la seva assistència, tot i la forta tempesta, i la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats. També va destacar les excel·lents interpretacions dels diferents participants en el festival.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25