Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/01/2021 | 02:30 h

NOTÍCIES

Presentem el Projecte Educatiu d’Abrera. Digues la teva!

1/12/2016

Una trentena de veïns i veïnes van poder Dir la seva! expressant inquietuds, idees i propostes sobre l’educació a la nostra vila a la presentació del Projecte Educatiu d’Abrera, que va tenir lloc a la Casa de Cultura dissabte, 26 de novembre.

El diputat d’Educació, Rafael Homet i la regidora d’Ensenyament,  Maria José Orobitg, van donar la benvinguda als assistents, mentre que la cloenda de la sessió va anar a càrrec de l’alcalde, Jesús Naharro. En els seus parlaments, diputat, regidora i alcalde van destacar la importància de l’educació durant tota la vida i van convidar a la ciutadania a formar part d’aquest projecte.

 

Durant la presentació, el tècnic de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona, Josep Colomer, va explicar en què consisteix un Projecte Educatiu de Ciutat (PEC). I la consultora Laia Monterde, va presentar les principals conclusions de la diagnosi inicial del Projecte educatiu d’Abrera (PeA).

 

Seguidament, els assistents van participar en diferents tallers amb moltes aportacions i propostes (àmbit escolar, àmbit fora escola, formació d’adults i transició escola-treball, la vila educa). Els tallers van ser impartits per tècnics de la Diputació de Barcelona.

 

Reunió del grup impulsor
Dels participants, unes quinze persones volen participar en l’elaboració del Projecte educatiu d’Abrera i a partir d’ara treballaran conjuntament. Aquest dimecres es van reunir a l’Ajuntament a la tarda per organitzar el grup impulsor del PeA. Seguidament, el projecte es va exposar als regidors i regidores de diversos grups municipals del consistori.

 

Des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament valorem molt positivament l’inici d’aquest projecte. Si tens inquietuds, idees i propostes sobre l’educació a la nostra vila, vine i participa-hi! En qualsevol moment pots formar part d’aquest projecte!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25