Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:18 h

NOTÍCIES

  • Ple Municipal 24 de novembre

Congelació d’impostos i taxes per l’any 2017

28/11/2016

El Ple Municipal es va reunir en sessió ordinària dijous, 24 de novembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Abrera. Un dels temes de l’ordre del dia va ser l’aprovació de forma provisional de les ordenances fiscals per l’any 2017.

La proposta presentada per l’Equip de Govern contempla la congelació de taxes i impostos per l’any vinent, així com la modificació de les següents ordenances:

 

Ordenança fiscal número 9, reguladora de la taxa per a la prestació dels serveis d’ensenyaments especials en establiments municipals. Amb aquesta modificació, es podran beneficiar dels tallers gratuïts els veïns i veïnes amb edats compreses entre els 12 i els 35 anys.

 

Ordenança fiscal número 13, reguladora de la taxa per a la utilització especial i privativa, temporal o permanent dels béns de domini públic i la prestació dels serveis municipals (guals).

 

Ordenança fiscal número 16, reguladora de la taxa per la prestació del servei de l’Escola Bressól Món Petit del municipi.

 

Ordenança fiscal número 19, reguladora de la taxa per a la prestació de serveis esportius. Amb aquesta modificació s’amplia la cobertura familiar, incorporant els carnets per famílies monoparentals.

 

Les ordenances per l’any 2017 es van aprovar amb el suport de l’Equip de govern Municipal (PSC, ERC i CiU) i Ciutadans, l’abstenció de AdA i el PP, i  el vot en contra d'Abrera en Comú.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25