Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 25/06/2019 | 04:04 h

NOTÍCIES

  • Poda dels arbres de la plaça Doctor Trueta
  • Poda dels arbres de la plaça Doctor Trueta
  • Arbres del parc de Walt Disney després de la poda

Realitzem els treballs anuals de poda dels arbres públics

25/11/2016

Des de l’Ajuntament d’Abrera estem realitzant la poda de l’arbrat públic del nostre municipi. Treballadors de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis i l’empresa FIL estan efectuant aquests treballs per tenir uns arbres sans en uns espais públics nets i segurs pels veïns i veïnes.

Les tasques de poda o esporgada van començar a principis de novembre als carrers Pompeu Fabra, Lluís Companys, Antoni Gaudí i Pablo Picasso per evitar que els fruits madurs de les troanes caiguin al terra i provoquin molèsties als vianants.

 

Hi ha sis tipus de poda. En la poda de brocada s’eliminen les branques que els arbres han fet durant el darrer any per evitar que facin fruits que poden ocasionar molèsties als veïns al caure al terra. Es deixen un parell de borrons a cada branca per a que aquestes brotin amb més facilitat.

 

La Brigada Municipal ha realitzat una poda de brocada a les moreres en diversos parcs del municipi: Walt Disney, Miraflors, carrer Florida i Doctor Trueta. Properament es treballarà en els parcs Tortuga de les Carpes, Casal de Can Vilalba i carrer Nou, entre d’altres.

 

També s’està realitzant una poda de neteja, seguretat i brocada en els plataners de l’Avinguda Generalitat, Rambla Torrentet, Doctor Trueta i Passeig Estació.

 

Projecte de l’arbrat
Des de l’Ajuntament d’Abrera estem treballant en l’elaboració d’un projecte de l’arbrat del municipi, amb l’objectiu de millorar la qualitat i al gestió dels nostres arbres.

 

Els treballs de poda d'hivern està previst que finalitzin a finals d’any. Durant tot l'any continuem tenint cura de l'arbrat del municipi. Disculpin les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25