Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 16/07/2019 | 00:15 h

NOTÍCIES

  • Casal Social de Can Vilalba
  • Casa de Cultura
  • Casal Social de Ca N'Amat

    + 2

  • Casal Social de Les Carpes de Can Vilalba
  • Casal Social de Santa Maria de Vilalba

Veïns i associacions d’Abrera han participat a les Audiències Públiques de Pressupostos 2017

13/10/2016

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem realitzat per primera vegada l’Audiència Pública de Pressupostos a diferents espais del nostre municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat apropar-nos als barris i recollir les propostes dels veïns i veïnes d’Abrera per l’elaboració dels pressupostos municipals de l’any vinent.

Del 3 al 7 d’octubre, a les 20 hores, van tenir lloc les audiències públiques als següents espais del nostre municipi: Casal Social de Ca n’Amat, Casal Social de Can Vilalba, Casa de Cultura, Casal Social de les Carpes de Vilalba i Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

 

Veïns, veïnes i entitats com el Club Muntanyenc, la Coral Contrapunt, l’AMPA de l’Institut Voltrera, l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere i associacions de veïns van exposar diferents temes a l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la regidora d’Hisenda, Guadalupe Marcos.

 

També van participar diferents regidors i regidores de l’Ajuntament com el regidor d’Urbanisme, Albert Roca, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luís Hita, i la regidora de Cultura, Davinia Megías, així com la interventora del consistori, Elena Couto, que va poder assessorar sobre diverses qüestions a la audiència celebrada a la Casa de Cultura.

 

Entre tots fem Abrera!

L’Audiència Pública, recollida en el Reglament de Participació Ciutadana, és una eina que permet als ciutadans exercir el seu dret de participació. En aquesta ocasió, en els comptes municipals de l’any vinent.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us convidem a presentar les vostres propostes al correu electrònic pressupostos@ajuntamentabrera.cat fins el proper 15 d’octubre. Entre tots fem Abrera!


Pressupostos participatius

El Ple Municipal de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el 29 de setembre passat una moció per a l’elaboració de pressupostos participatius, per tal de donar veu als ciutadans i ciutadanes en la planificació dels comptes municipals de 2018 en endavant.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25