Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 03/06/2020 | 04:57 h

NOTÍCIES

Més de 500 persones participen a la XVIII edició de la Caminada de la Gent Gran

13/10/2016

Un any més, les samarretes dels participants de la Caminada de la Gent Gran han omplert de color diferents carrers del nostre municipi. Més de 500 persones es van posar la samarreta taronja de l’edició d’enguany diumenge, 9 d’octubre, per participar en aquesta activitat intergeneracional

Nens, joves, adults i avis i àvies d’Abrera van vestir la samarreta distintiva de l’esdeveniment per fer una ruta de quatre quilòmetres. La caminada va començar a les 10 hores del matí al Casal d’Avis. Els participants van passejar pel barri de La Florida, Sant Hilari, Can Morral i nucli urbà. L’itinerari es va escurçar una mica per la previsió de pluja, que va fer acte de presència uns minuts abans de l’inici de la marxa.

 

Taller de batuka

La passejada va finalitzar al gimnàs de l’escola Francesc Plató i Sartí, espai on els participants van rebre aigua, un entrepà i una poma per recuperar forces. També es va fer una demostració i taller de batuka, a càrrec de Chus, on molts veïns i veïnes del municipi van poder exhibir la seva bona forma física.

 

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro,va agrair als assistents la seva participació. També va destacar la col·laboració de la Junta del Casal d’Avis, els voluntaris de Protecció Civil i el Centre Excursionista d’Abrera en l’organització d’aquesta caminada juntament amb la Regidoria de la Gent Gran.

 

Amb la caminada, que aquest any ha arribat a la XVIII edició, s’ha posat punt i final a les activitats de la setmana dedicada a la tercera edat al nostre municipi.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25