Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 17/11/2019 | 02:50 h

NOTÍCIES

  • Reunió d'alcaldes i alcaldessa del Baix Nord amb la presidència i gerència del Consell Comarcal del Baix Llobregat
  • Reunió d'alcaldes i alcaldessa del Baix Nord amb la presidència i gerència del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Acollim la primera reunió dels alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat Nord amb el Consell Comarcal per impulsar la zona nord

7/10/2016

El nostre Ajuntament ha estat l’escenari aquest dijous, 6 d’octubre, d’una reunió d’alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat Nord amb la presidència i gerència del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’objectiu de la trobada ha estat l’establiment d’unes línies de treball comunes per impulsar projectes a la zona nord i potenciar el desenvolupament dels municipis els propers anys.

L’alcalde, Jesús Naharro, ha rebut aquest dijous a la sala de juntes del consistori a l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall, el primer tinent d’alcalde de Sant Esteve de Sesrovires, Enric Carbonell, el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i la gerent del Consell Comarcal, Eugènia Garcia.

 

Treball conjunt
En la reunió s’ha posat de manifest diferents inquietuds del nostre àmbit territorial i s’ha destacat la necessitat d’establir unes línies de treball conjuntes en temes com el transport públic, la formació, els plans directors de la Generalitat de Catalunya que afecten tres municipis, el sanejament de les aigües, el turisme i la sanitat.

L’alcalde, Jesús Naharro, ha  valorat molt positivament la trobada. “Des d’Abrera ens preocupen diferents temes com l’educació i formació dels nostres joves, les infraestructures, el desenvolupament industrial, les depuradores de les aigües i l’afectació de l’Hospital de Martorell respecte el nostre municipi”, ha destacat l’alcalde.

 

Força comú
El president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, ha assenyalat que l’objectiu principal és fer força comú. “Nosaltres com a Consell Comarcal estem representats a molts òrgans, com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona. Farem arribar aquestes inquietuds com a Consell Comarcal al costat dels Ajuntaments”, ha explicat el president del consell.

 

Les trobades dels alcaldes i alcaldesses del Baix Nord amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per treballar de forma conjunta pel futur de la zona tindran continuïtat al nostre municipi.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar
  • Jesús naharro, alcalde d'Abrera

  • Jesús Naharro, alcalde d'Abrera

  • Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25