Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 18/02/2019 | 05:10 h

NOTÍCIES

  • Entrega de diplomes del Curs d'Auxiliar de Cuina. Departament de Promoció Econòmica, Ajuntament d'Abrera
  • Entrega de diplomes del Curs d'Auxiliar de Cuina. Departament de Promoció Econòmica. Ajuntament d'Abrera

Entreguem els diplomes del curs d’Auxiliar de Cuina organitzat pel Departament de Promoció Econòmica

7/10/2016

L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, van entregar els diplomes del curs d’Auxiliar de Cuina divendres 30 de setembre a les aules del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera.

Els curs es va iniciar el 19 de maig i va finalitzar el 29 de juliol. La formació ha estat de 180 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses.

 

L’objectiu del curs és preparar als alumnes perquè coneguin les tècniques de cuina, la manipulació d’aliments i dotar-los dels coneixements adequats per a poder desenvolupar-se en una cuina realitzant talls, fondos, salses, i poder ajudar als cuiners a elaborar i confeccionar determinats plats.

 

Els curs ha constat de tres mòduls : aprovisionament i matèries primes en cuina; realització d’elaboracions bàsiques i elementals de cuina, assistir a l'elaboració culinària; i obtenció del carnet de manipulació d’aliments.

 

Completar la formació
Els alumnes han fet les pràctiques en diferents restaurants, servei de col·lectivitats i serveis de càtering de la zona per a completar la seva formació. Tots ells han mostrat molt d'interès i han valorat positivament els aprenentatges adquirits. Els participants del curs ara estan buscant feina, alguns d'ells ja estan treballant o han treballant fent suplències en el sector. Dos han trobat feina en altres sectors. La resta continua la recerca i es planteja fer més formació per millorar les seves competències professionals.

 

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica agraïm la col·laboració en la realització d'aquest curs a les empreses Canigó serveis geriàtrics, Cuines TM, servei de càtering, Serunion, Bar restaurant El Paladar, Bar restaurant 2002, Bar restaurant Sant Ermengol.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25