Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 12:56 h

NOTÍCIES

  • Abrera
  • Ple Municipal 29 de setembre 2016

El Ple Municipal aprova per unanimitat una moció per reduir el soroll de les vies C-55 i l’A2

6/10/2016

Amb el vots a favor de tots els grups municipals, el Ple Municipal de l’Ajuntament d’Abrera va aprovar en la sessió ordinària celebrada dijous, 29 de setembre, una moció que insta a la Generalitat i al Ministeri de Foment a prendre mesures contra la contaminació acústica a les carreteres C-55 i A-2 al seu pas pel nostre municipi.

La moció insta a la Generalitat de Catalunya que inclogui d'urgència pels propers pressupostos una partida per l'apantallament acústic de la C-55 al seu pas per Abrera mentre continuï sent una carretera dependent de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat.

 

També insta al Ministeri de Foment a iniciar el procés de redacció d'un projecte de soterrament de l'A-2 a Abrera i, mentre això es concreti, realitzar a l'apantallament acústic de l'A-2 al seu pas pel nostre municipi.

 

Amb l’aprovació d’aquesta moció, el Ple Municipal també demana a totes dues administracions la redacció dels corresponents plans d'acció en matèria de contaminació acústica, així com promoure la declaració de zones de protecció acústica especial al pas de les respectives infraestructures pel nostre municipi a l'empara de la Llei 37/2003, de 17 de novembre, del soroll.

 

Tema prioritari
Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem des de fa anys en la recerca d’una solució al problema del soroll generat per les infraestructures. Després de moltes reunions amb la Generalitat, hem aconseguit que ens presentin unes propostes que els nostres serveis tècnics estan revisant i hem explicat als veïns afectats. Entre les mesures correctives, a més de les pantalles acústiques en els trams de la C-55 que estat a prop d’habitatges, també s’inclou la millora de la seguretat en aquest punt d’accés i sortida del nostre municipi.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25