Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/05/2019 | 08:36 h

NOTÍCIES

  • Ple Municipal 29 de setembre 2016

El Ple Municipal aprova per unanimitat l’elaboració de futurs pressupostos participatius

6/10/2016

En la sessió ordinària celebrada dijous 29 de setembre, el Ple Municipal de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una moció per a l’elaboració de pressupostos participatius, per tal de donar veu als ciutadans i ciutadanes en la planificació de la despesa municipal.

El grup municipal d’Abrera en Comú va exposar la moció al Ple Municipal. L’Equip de Govern va presentar una esmena, que va ser aprovada per unanimitat, per tal que la moció es treballi per l’elaboració dels pressupostos de 2018, ja que no hi ha temps per fer-ho pels comptes de 2017.

 

Així, el Ple Municipal va aprovar els següents acords:

Assumir les Bases d'Actuació de la Declaració de Bogotà de cara a la realització de futurs pressupostos.

Constituir un grup motor amb representants de la societat civil a través de l'àrea de Participació per a l'elaboració de les bases metodològiques del projecte i l'impuls del procés.

 

Incorporar en el desenvolupament metodològic i pràctic d'aquesta primera experiència, el compromís d'elaborar uns pressupostos amb perspectiva de gènere i analitzar-ne l’impacte de gènere perquè cal avançar en equitat i en garantir que la despesa pública es distribueixi amb criteris de justícia de gènere.

 

Incorporar l’anàlisi de l’impacte en la infància i adolescència de la distribució dels pressupostos, així com prioritzar les polítiques i serveis públics assequibles i de qualitat dirigits a la infància i les seves famílies.

 

I organitzar un equip de tècnic d'assessorament que pugui incloure especialistes externs en metodologies participatives i persones tècniques de la Regidoria d'Hisenda de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Audiències Públiques de Pressupostos 2017

Aquesta setmana estem realitzant a diferents espais del nostre municipi les Audiències Públiques de Pressupostos 2017, on recollim les propostes dels veïns i veïnes d’Abrera. Dilluns vam estar al Casal Social de Ca n’Amat, dimarts al Casal Social de Can Vilalba i dimecres a la Casa de Cultura del nucli urbà. Aquest dijous estarem a les Carpes de Vilalba i divendres al Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

 

Les audiències comencen a les vuit del vespre. Us hi esperem! Entre tots fem Abrera!

 

ELS VOSTRES SUGGERIMENTS TAMBÉ ES PODEN FER ARRIBAR MITJANÇANT CORREU ELECTRÒNIC: pressupostos@ajuntamentabrera.cat


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25