Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 03/06/2020 | 04:55 h

NOTÍCIES

  • FIRA ENTITATS ESPORTIVES

Vine a la 12a Fira d'Entitats Esportives Locals!

16/9/2016

Els amants de l’esport d’Abrera tenim una cita aquest dissabte al Parc de Can Morral en la 12a Fira d’Entitats Esportives Locals, que aquest any organitzem, per primer cop, al mes de setembre amb els mateixos objectius i il·lusions que en les darreres edicions.

Amb aquesta fira des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera donem a conèixer les entitats esportives abrerenques d’una forma molt més oberta, dinàmica i divertida. Demà dissabte, a partir de les quatre i cinc de la tarda, s’oferiran activitats perquè tothom que vulgui visitar els diferents estands pugui gaudir també de les diferents disciplines esportives.

 

Premis de l'Esport Local
Un dels punts més importants de la Fira serà l’entrega dels Premis de l’Esport Local, a la set de la tarda, en què les entitats esportives premien i donen a conèixer en societat els fruits aconseguits pels seus esportistes.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera felicitem tots els premiats i les entitats esportives per la seva tasca diària envers l’esport abrerenc. També agraïm a la Comissió Organitzadora la tasca per dur a terme aquesta gran festa de l’esport local.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25