Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 03/07/2020 | 16:05 h

NOTÍCIES

L’escriptor d'Abrera José Luis García Herrera participa al projecte De Capçalera

2/9/2016

L’excel•lent trajectòria literària del poeta local José Luis García Herrera i la seva estreta col•laboració amb la Biblioteca Josep Roca i Bros han fet que el nostre municipi hagi estat escollit per participar a la convocatòria d’enguany del programa De Capçalera.

Aquesta és una iniciativa del Servei de Biblioteques, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes i l’Institut Català de les Dones, que posa de manifest la relació entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques.

 

El projecte demana a les biblioteques que reconeguin de manera preferent un d’aquests escriptors/escriptores de trajectòria literària contrastada i amb els quals mantenen una relació de proximitat i, al seu torn, que els escriptors triïn també una biblioteca predilecta o de capçalera.

 

Trobada a la Setmana del llibre en català

Després de valorar l’excel·lent trajectòria literària de José Luis García Herrera, el nostre municipi ha estat escollit per participar de la convocatòria d’enguany. Així, l’autor i la Biblioteca Josep Roca i Bros participaran en un dels actes de la Setmana del llibre en català, en la trobada “Les biblioteques i els seus autors de capçalera” , que es realitzarà amb motiu del Dia de les biblioteques.

 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’escenari 1 del recinte de la Setmana del LLibre, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona, el proper dimarts 6 de setembre a les 17.45 hores.

 

Més informació sobre el projecte fent clic aquí.

 

Premis literaris

José Luís García Herrera ha estat distingit recentment amb el Premi Literari Vall de Sóller 2016, en la modalitat de poesia, amb el primer Premi de Poesia Pepi Pagès 2016, i el 35è Premi de Poesia 'Mossèn Ramon Muntanyola" de L'Espluga de Francolí, entre d'altres guardons que evidencien la qualitat de la seva obra literària.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25