Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 09:44 h

NOTÍCIES

  • xerrada dependencia

Sessió informativa per a obtenir l´acreditació d´atenció sociosanitària

20/10/2011

Les persones adultes que tinguin experiència laboral en centres geriàtrics, en atenció a malalts a domicili, i altres serveis a la dependència, així com a aquelles persones que hagin cursat estudis no reglats relacionats amb aquest sector ja poden acreditar les seves competències professionals i preparar-se per a obtenir un títol de formació professional necessari per a treballar en el sector a partir del 2015.

Per informar dels requisits i del passos a seguir en l´acreditació de les competències professionals en aquest àmbit laboral, l´Ajuntament d´Abrera ha realitzat aquest matí una sessió informativa a la que han assistit una trentena de veïnes d´Abrera.
 
Per aconseguir aquest certificat caldrà realitzar un grau formatiu, un curs acreditat per la Generalitat o bé acreditar els anys treballats a tavés d´un procés d´evaluació per part de les administracions competents.

La sessió, realitzada a les instal·lacions del Departament de Promoció Econòmica, l´han impartit professionals del Projecte Esmil Domicília del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.


Assistents a la xerrada informativa

Dijous, 20 d´octubre de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25