Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 03/06/2020 | 05:20 h

NOTÍCIES

L’Hort de la Parròquia acollirà un nou cicle de Setembre Musical

2/9/2016

Del 10 al 24 de setembre, l’espai L’Hort de la Parròquia serà l’escenari d’una nova edició del cicle de concerts Setembre Musical. Des de la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament d’Abrera organitzem aquests concerts, programats pels dissabtes 10, 17 i 24 de setembre a les deu de la nit.

10 de setembre: tradició i innovació

La formació El Sextet de la Barítona iniciarà el Setembre Musical el proper 10 de setembre. Aquest és un grup format per músics destacats del món de la cobla, la música tradicional i el jazz. És una formació que permet anar de la pulcritud i l’expressivitat de la música de cambra a la improvisació, els ritmes i melodies de la música tradicional. Tot amb la sonoritat dels instruments catalans.

 

17 de setembre: fado, música portuguesa

Névoa presentarà el proper 17 de setembre el seu repertori de música portuguesa. Va començar a cantar fado l’any 2000. Cada disc que ha tret és un univers en ell mateix, en el que barreja el fado amb altres gèneres musicals tals com la música clàssica, el pop o el jazz.

 

24 de setembre: festa de swing

JazzNature és la formació que tancarà el Setembre Musical d’enguany el 24 de setembre. Està formada per integrants de la Locomotora Negra des dels anys 80. El seu estil segueix el del combo original, alhora que en remarca els aspectes més lúdics, comunicatius i creatius. La combinació d’estàndards, blues i clàssics pot acabar en una autèntica explosió de Jazz Nature que faci del concert una veritable festa de swing. 

 

Aquest concert se celebrarà a l'auditori de la Casa de Cultura per la previsió de pluja.

 

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades i abonaments pel cicle de concerts es podran adquirir a L’Hort de la Parròquia o la Casa de Cultura el mateix dia de les actuacions a les 21.30h. Poden acollir-se al preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca.

Entrada General 4,30 €
Entrada Reduïda 2,55 €
Abonament General 10,30 €
Abonament Reduït 6,15 €
Menors de 0 a 10 anys: Entrada Lliure

 

Espai acollidor

Un nou cicle de Setembre Musical ens espera per a gaudir-lo properament. Enguany, és el segon que es realitza a L’Hort de la parròquia, espai acollidor que intensifica les sensacions que la música ens ofereix. Començarem amb la tradició catalana el dia 10 unida a la nostra Diada, travessarem la nostàlgia i melangia amb el fado per esclatar amb una festa de swing. Esperem la vostra companyia en aquest lloc tan especial. I ens preparem per a una tardor també musical que anunciarem en breu, per fer de la música a Abrera, un nexe sensorial i de l’esperit.

 

En cas de pluja, els concerts tindran lloc a la Casa de Cultura d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25