Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/09/2018 | 05:15 h

NOTÍCIES

  • EXPO MOSQUIT TIGRE

La Casa de Cultura acull l’exposició ‘El Mosquit tigre, un veí incòmode’

3/6/2016

Dins les activitats de la Setmana de la Terra, la Casa de Cultura acull la mostra "El mosquit tigre un veí incòmode", una eina educativa que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre el seu paper en el control del mosquit tigre i proporcionar informació sobre les mesures preventives més efectives que estan al seu abast.

L’exposició, oberta al públic entre el 25 de maig i el 7 de juny, ha estat cedida temporalment pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. Consta de nou panells enrotllables amb informació sobre el cicle de vida del mosquit tigre, el seu origen geogràfic i la seva expansió per Catalunya, així com mesures preventives que tots podem dur a terme per tal de minimitzar la afectació sobre la salut d’aquest insecte.

 

La importància de la prevenció

La diputada de Salut Pública de la Diputació, Laura Martínez Portell, va visitar l’exposició l’1 de juny passat, acompanyada per l’Alcalde, Jesús Naharro, i el regidor de Medi Ambient, Xavier Serret.

 

La diputada va destacar la importància de les tasques de prevenció i conscienciació de la població, sobre tot en les segones residències, on el mosquit tigre pot proliferar en aigües estancades de jardins i zones exteriors.

 

 

Exposició El mosquit tigre, un veí incòmode

Casa de Cultura, (Federico García Lorca, 17. Planta 1. Abrera)

Horari: de 17 a 20.30 h

Entrada gratuita


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25