Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/01/2019 | 00:35 h

NOTÍCIES

  • SETMANA DE LA TERRA. ORENETES I FALCIOTS

Descobrim les orenetes i falciots d’Abrera

25/5/2016

Una vintena de veïns i veïnes del nostre municipi vam participar diumenge passat, 22 de maig, en la sortida que es va realitzar per a diferents punts d’Abrera per a conèixer les diferents espècies d’orenetes i falciots que podem trobar a la nostra vila.

La sortida, organitzada per ANDA i la Regidoria de Medi Ambient dins els actes de la Setmana de la Terra, va comptar amb la la presència de Montserrat Pérez, ornitòloga especialista en orenetes, qui va complementar la xerrada que ens va oferir ella mateixa dijous 19 de maig a la Casa de Cultura.

 

En la sortida vàrem poder atendre a les explicacions de la Montserrat Pérez a camp obert sobre com es distribueixen les diferents espècies d’orenetes i falciots l’espai on alimentar-se. També vam poder constatar la gran importància d’aquestes aus per a lluitar contra les molèsties que ens poden causar alguns insectes. Més tard, vam realitzar una volta pel centre d’Abrera per a localitzar nius i copsar com cadascuna d’aquestes espècies el construeix de manera diferent.

 

En definitiva, vàrem conèixer una mica més un dels “veïns” que conviuen amb nosaltres a Abrera.

 

ORENETES


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25