Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 27/05/2020 | 15:54 h

NOTÍCIES

La qualitat de l'aigua del riu Llobregat és òptima, segons les comprovacions realitzades després de l'incendi de Can Sedó

29/6/2016

Les aigües del riu Llobregat no s'han vist perjudicades per l'incendi que va afectar dilluns una indústria de Can Sedó, a Esparreguera. Les analítiques realitzades per l'empresa que avalua la qualitat de l'aigua del riu són correctes i no indiquen cap alteració.

Protecció Civil, citant l'Agència Catalana de l'Aigua, ACA, va emetre dilluns un comunicat explicant que les aigües d'extinció de l'incendi s'havien abocat al riu, fet que podia afectar la qualitat de l'aigua.

 

El tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament es va posar en contacte amb els tècnics del consistori d'Esparreguera i el tècnics de l'empresa que analitza la qualitat de les aigües del riu pel consum municipal, amb la col·laboració del servei d'emergència de l'ACA. Totes les comprovacions i analítiques realitzades van ser correctes.

 

El cap del Servei Municipal d'Aigües es va posar també en contacte amb l'empresa ATLL, subministradora de part de l'aigua al nostre municipi, per assegurar-se que no hi hagués cap anomalia en les analítiques realitzades, i axí va ser. La qualitat de l'aigua provinent del riu Llobregat, doncs, és òptima pel seu consum.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25