Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 08/04/2020 | 15:13 h

NOTÍCIES

  • Abrera Corre D9
  • Abrera Corre D9 - egoísmo positivo
  • Abrera Corre D9 - egoísmo positivo - cursa

    + 1

  • Més de 1.200 corredors participen en la vuitena Cursa Popular Abrera Corre D9 - trofeus

Més de 1.200 corredors participen en la vuitena Cursa Popular Abrera Corre D9

28/6/2016

Abrera va acollir diumenge passat, 19 de juny, una matinal atlètica de luxe organitzada pel Club d’Atletisme d’Abrera. Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament vam col·laborar en l’organització de la Cursa Popular Abrera Corre D9, que enguany ha arribat a la vuitena edició.

La cursa va comptar amb la participació de 630 adults i 585 nens en les curses de 5 i 10 quilòmetres. Protecció Civil del nostre municipi i al voltant de 120 voluntaris van contribuir també a que la jornada fos tot un èxit.

Homenatge a un corredor mític
La cursa popular va retre homenatge a l’atleta veterà Domingo Catalán, guanyador de la primera Cursa d’El Corte Inglés i campió del món de 100 quilòmetres. Pel que fa als resultats, els corredors Benito Ojeda i Sara Prescolí van guanyar les categories masculina i femenina, respectivament, de la cursa de 10 quilòmetres. Carles Montllor i Esther Guerrero es van proclamar vencedors en la cursa de 5 quilòmetres.

Festa esportiva
Les zumberes de Rakel d’Abrera van amenitzar la cursa amb les seves coreografies i fent ballar als corredors. A la meta, els nois de Big Friday van animar a participants i públic.
L’alcalde, Jesús Naharro, i el regidor d’Esports, Francisco Sánchez, van entregar trofeus als guanyadors de les diferents curses i categories.

Una cursa amb ‘Egoísmo positivo’
La matinal atlètica va comptar també amb la participació de Egoísmo Positivo, un col·lectiu format l’any 2012 amb l’objectiu d’integrar les persones discapacitades en el món de l’esport. Així, diverses persones en cadira de roda, acompanyats per 50 corredors, van participar a la cursa popular.

Consulta tots els resultats de la cursa Abrera Corre D9 2016 fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25