Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/09/2020 | 10:19 h

NOTÍCIES

Inici de la vuitena edició del Voluntariat per la Llengua a Abrera

12/4/2016

El 7 d’abril passat, a l’auditori de la Biblioteca Josep Roca i Bros, va tenir lloc l’acte de presentació de les parelles lingüístiques que s’han constituït a Abrera amb motiu de l’inici del programa del Voluntariat per la Llengua, que enguany ha arribat a la vuitena edició.

La presentació va estar conduïda per la responsable del Servei de Català d’Abrera, Àngels Sorigué, i la coordinadora del programa al CNL Ca n’Ametller, Mireia Adell, que va ser l’encarregada de donar les informacions generals i les explicacions sobre el material que es va lliurar a voluntaris i aprenents, i també de la sessió prèvia de formació adreçada als nous voluntaris.

 

Les set parelles lingüístiques que s’han constituït dedicaran almenys una hora setmanal durant 10 setmanes a practicar la conversa en català i estan formades tant per persones que ja havien participat en edicions anteriors, com per nous aprenents i voluntaris.

 

Està previst que l’acte de cloenda se celebri durant la segona quinzena de juny, coincidint amb el final de curs 2015-2016.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25