Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 04:58 h

NOTÍCIES

  • XVII CAMINADA PRIMAVERA

Rècord de participació a la XVII Caminada de Primavera

4/4/2016

Un total de 400 persones van participar diumenge 3 d’abril en una nova edició de la Caminada de Primavera, organitzada per la regidoria d’Esports amb la col•laboració d’entitats com el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil d’Abrera, entre d’altres.

L’edició d’enguany, la número 17, ha registrat la participació més alta de la història de la caminada, que va començar puntualment a les 7 hores al Pavelló d’Esports Municipal i va finalitzar al Monestir de Montserrat cap les 12.40 hores, passant pels municipis d’Esparreguera i Collbató.

 

El dia va acompanyar la caminada, ja que no feia ni molt fred ni molta calor, amb una temperatura perfecte per caminar. Pel bon funcionament de l’activitat es van establir diferents controls de pas: a l’inici del camí vell o camí de les bateries, la cruïlla de Sant Joan, la cruïlla de Sant Miquel i davant l’estació del cremallera. El camí de les bateries, que uneix Collbató i el monestir de Montserrat, va ser fins el segle XVIII la millor ruta d’accés al santuari. Avui dia és una ruta molt utilitzada pels excursionistes.

 

Els participants van rebre una samarreta commemorativa a l’arribada. L’alcalde, Jesús Naharro, el regidor d’Esports, Francisco Sánchez, el regidor de Protecció Civil, José Luis Hita i el regidor de Medi Ambient, Francesc Xavier Serret, es trobaven entre els veïns i veïnes que van gaudir de la passejada fins el monestir de Montserrat, de 16,4 quilòmetres.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera volem agrair la participació de tots els assistents i les entitats col•laboradores: Diputació de Barcelona, Patronat de la Muntanya de Montserrat, Centre Excursionista d’Abrera, Protecció Civil d’Abrera, IVSIBERICA, ACQUAJET i IMPRESCENTER.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25