Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 20/01/2019 | 22:20 h

NOTÍCIES

L´alcalde participa a la festa del Dia d´Andalusia organitzada per l´entitat Juventudes Rocieras de Abrera

7/3/2016

El gimnàs de l’Escola Francesc Platón Sartí va acollir, el diumenge 28 de febrer, les activitats organitzades per l’associació Juventudes Rocieras de Abrera amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia.

L’alcalde, Jesús Naharro, va assistir a la festa, acompanyat de la regidora de Joventut, Cultura i Comunicació, Davinia Megías, i la regidora d’Hisenda, Serveis Socials, Dones i Igualtat i Millora, Guadalupe Marcos.

La festa va començar amb una missa rociera, oficiada pel mossèn Enric Aymerich, amb la música i les veus del cor Alhambra d’Hospitalet de Llobregat. Seguidament, l’alcalde va agrair a tots els presents la seva assistència i va destacar que Abrera és un poble orgullós de les arrels andaluses de molts dels seus veïns i veïnes.

L’acte de celebració va continuar amb les actuacions dels diferents grups de ball de l’entitat amb flamenc, salsa i zumba. També hi va haver begudes, entrepans i tapes típiques d’Andalusia amb El Racó de la Montse.

El Dia d’Andalusia també va ser celebrat el 28 de febrer per l’Escola de Dansa Juan Antonio Garcia amb una exhibició de sevillanes  a la plaça Rafael Casanovas.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25