Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:15 h

NOTÍCIES

  • bannerajuntament

Estalvi de 73.000 euros en retribucions de càrrecs electes

29/7/2011

L´Ajuntament d´Abrera ha aprovat el nou cartipàs municipal que regula les dedicacions i retribucions dels càrrecs electes per al mandat 2011-2015. La nova organització municipal contempla una important reducció del cost polític, amb un estalvi global de 73.000 euros, la qual cosa suposa una reducció de gairebé el 10% respecte la legislatura anterior.

Això és possible gràcies a la disminució dels membres corporatius a jornada completa, que passen de 3 a 2, i el manteniment de les dedicacions i retribucions de la resta de regidors i regidores, ja siguin al govern o a l´oposició. La única novetat és la creació d´una figura de coordinació per a cadascun dels tres partits que integren el govern (PSC, CiU i ICV). Aquesta figura, necessària en un govern de coalició, no suposa un increment del cost polític global de l´Ajuntament.

Aquesta reducció de la despesa política se suma a l´aplicada ja l´any passat del 6 i 7% sobre els sous dels càrrecs electes i posa de manifest el compromís de l´Ajuntament d´Abrera amb els criteris d´austeritat política que requereix un moment de crisi econòmica com l´actual.

Divendres, 29 de juliol de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25