Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 20:28 h

NOTÍCIES

Celebració del 1er Campionat d´Habilitat amb Motoserres Vila d´Abrera

1/3/2016

La plaça Pau Casals va acollir dissabte passat, 27 de febrer, el 1er Campionat d’Habilitat amb Motoserres Vila d’Abrera. Tot i les adversitats climàtiques, els participants van poder posar a prova les seves perícies amb les motoserres.

El concurs va comptar amb nou participants. Dos d’ells formen part de la Brigada Municipal d’Abrera. També hi havia veïns de municipis com Esparreguera, Igualada, Castellolí i Valls. El campionat presentava tres proves: canvi de cadena, talls de velocitat i habilitat, i desbrancada.

Els concursants també van exhibir les seves destreses amb les motoserres transformant diversos troncs en escultures: la torre d’un castell, una flor, cadires...

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem organitzat aquest campionat juntament amb JRC Eines i Jardins, una empresa ubicada al nostre municipi, dedicada a la venda i reparació de maquinària agrícola, forestal i jardineria. També han col•laborat en aquesta iniciativa Jaume Brugues SCP i Hitachi.

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, acompanyat per la regidora de Joventut, Cultura i Comunicació, Davinia Megías, va entregar els premis als tres guanyadors del concurs: Òscar Fernández, Arnau Tarragó i Juan Carlos de la Cruz.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25