Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 20:28 h

NOTÍCIES

Jesús Naharro assisteix a l´inici de les obres del nou Centre d´Atenció i rehabilitació Sanitària (CARS) de SEAT

29/2/2016

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mònica Torre-Marín, han assistit a l’acte de posada de la primera pedra del nou Centre d’Atenció i rehabilitació Sanitària (CARS) de SEAT.

L’esdeveniment ha tingut lloc aquest divendres, 26 de febrer, al centre de la factoria d’Abrera i ha estat presidit pel conseller d´Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i el vicepresident de Recursos Humans de SEAT, Xavier Ros.

Els alcaldes de Martorell i Sant Esteve de Sesrovires, així com diversos regidors d’aquests municipis veïns, també han assistit a l’acte, on SEAT ha rebut el Certificat AENOR Empresa saludable. La companyia és la primera del sector d’automoció a Espanya que rep aquest reconeixement.

Municipi amb valor afegit
Per a Jesús Naharro, “que Abrera estigui present en aquests actes és molt important. SEAT forma part d’Abrera”, ha destacat l’alcalde. “He tingut l’ocasió de parlar amb el nostre conseller d’Empresa i Coneixement i li he comentat que Abrera està ubicada en un lloc estratègic. Entre tots hem d’estructurar-la com a una àrea de coneixement, de treball, per donar servei a empreses grans com SEAT, Mercadona, i altres companyies que tenen pensat ubicar-se al nostre territori. Hem de donar un valor afegit”, ha explicat Jesús Naharro.

Responsabilitat social
La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Abrera, Mònica Torre-Marín ha destacat que tenim “molts veïns d’Abrera que treballen a SEAT o amb familiars que hi treballen. Ja tocava que les empreses més grans s’adonessin de la responsabilitat social que tenen, amb temes com la salut dels treballadors i la prevenció de malalties”.

Centre de salut innovador
El futur Centre d´Atenció i Rehabilitació Sanitària (CARS) de SEAT, que es posarà en marxa a finals d´aquest any, estarà dedicat íntegrament a la salut i al benestar de l´empleat. Disposarà d´una superfície de 1.300 metres quadrats i suposarà una inversió de tres milions d´euros. Per atendre els més de 14.000 treballadors, SEAT comptarà amb 25 professionals especialitzats en diferents àmbits de la medicina com la traumatologia, radiologia, cardiologia, psiquiatria o la psicologia. El CARS inclourà, a més, l´última tecnologia en radiodiagnosi per promoure el diagnòstic i la prevenció de patologies i malalties cardiovasculars. Més de 3.000 dones de la companyia es podran realitzar un control anual de càncer de mama i úter.

Així mateix, el CARS també disposarà d´espais polivalents destinats a la rehabilitació i el fitness, on els empleats en processos de recuperació podran desenvolupar diverses activitats físiques dirigides per professionals de primer nivell, amb sistemes d´entrenament com els dissenyats pels marines nord-americans de la divisió de submarins.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25