Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 03:57 h

NOTÍCIES

Condemnem les pintades homofòbiques realitzades al nostre municipi

29/2/2016

Des de la Corporació de l’Ajuntament d’Abrera, els grups del PSC, Ad’A, ABRERA EN COMU, ERC, CiU, C’s i PP, condemnem les pintades homofòbiques aparegudes en el nostre municipi. Ens solidaritzem amb les víctimes i els hi donem tot el nostre suport.

És la nostra tasca combatre tot tipus d’accions que atemptin contra la dignitat dels nostres ciutadans i ciutadanes. 

L’article 10.1 de la Constitució espanyola estableix que la dignitat de la persona, els drets inviolables que li són inherents, el desenvolupament lliure de la personalitat, el respecte a la llei i als drets dels altres, són fonaments de l’ordre polític i la pau social.

A Catalunya, l’article 40.8 de l’Estatut d’autonomia estableix que els poders públics han de promoure la igualtat de totes les persones amb independència de l’origen, la nacionalitat, el sexe, la raça, la religió, la condició social o l’orientació sexual, i també han de promoure l’eradicació del racisme, de l’antisemitisme, de la xenofòbia, de l’homofòbia i de qualsevol altra expressió que atempti contra la igualtat i la dignitat de les persones.

Des de l’administració local, la més propera als ciutadans i ciutadanes, rebutgem aquesta mena d’actes menyspreables, que no tenen cabuda en la nostra societat plural i continuarem treballant conjuntament amb les nostres associacions i veïns per fer d’Abrera el que sempre ha estat, un poble respectuós i lliure d’actituds discriminatòries per raons d’orientació i d’identitat sexual.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25