Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/05/2019 | 17:04 h

NOTÍCIES

Gran afluència de públic a l´onzena edició de la Fira d´Oportunitats d´Abrera

22/2/2016

La plaça Pau Casals i part del carrer Rosers es va omplir de gent diumenge passat, 21 de febrer, amb la celebració de l’onzena Fira d’Oportunitats d’Abrera, organitzada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i la Generalitat.

La Fira va comptar amb els estands de 30 comerços d’Abrera i Olesa de Montserrat, actuacions de ball, xocolatada i inflables pels més petits. “Estem satisfets pel que fa la participació de comerciants i l’assistència de públic”, ens han explicat els organitzadors. “Al matí, sobretot, vam gaudir del bon temps i de les actuacions que ens van oferir diferents escoles de ball. Al migdia, Can Martinet va fer la ja tradicional paella per agafar forces”, han afegit.

 

Espai de trobada
L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mònica Torre-Marín, van visitar la Fira d’Oportunitats, que s’ha consolidat com un espai de trobada comercial i social. “L´èxit de la convocatòria dels nostres comerciants es pot veure en l´afluència de públic. Moments com aquesta fira, amb la col·laboració de veïns i entitats, ens recorden com és d´important tenir un comerç de proximitat fort al municipi, al que cal donar vida com a compradors i suport com a Administració", ha comentat la regidora Torre-Marín.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25