Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 14/08/2018 | 21:20 h

NOTÍCIES

  • Cartell Eleccions generals 26 J

8.907 abrerencs i abrerenques estan cridats a les urnes aquest proper diumenge 26 de juny

23/6/2016

Un total de 8.907 veïns i veïnes d’Abrera estan cridats a les urnes aquest proper diumenge 26 de juny de 2016 per participar a les Eleccions Generals. Són 82 persones més que les censades als comicis del passat 20 de desembre.

Els abrerencs i abrerenques podran votar en un total de 16 meses electorals, repartides entre els col·legis habituals: 6 a l’Institut Voltrera, 5 al Platón Sartí, 2 al Casal Social de Can Vilalba, 1 als Casals Socials del Rebató i Santa Maria de Vilalba, respectivament, i una més al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat.

 

Cobertura informativa
Els veïns i veïnes d’Abrera podrem seguir tota l’actualitat referent a la jornada electoral sintonitzant Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM, amb els butlletins informatius en cadena de la Xarxa de Comunicació Local i els butlletins especials dels Serveis Informatius. A partir de les vuit del vespre, l’emissora municipal oferirà un programa especial en directe des del col•legi Francesc Platón Sartí, amb els sondejos realitzats a peu d’urna, l’escrutini, i les valoracions dels representants locals de les diferents formacions polítiques.

Els resultats de les eleccions també es podran consultar en aquesta pàgina web i en la de Ràdio Abrera, radioabrera.cat


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25