Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/01/2019 | 16:50 h

NOTÍCIES

  • IMG_3312

Rebuig unànime de tots els partits abrerencs a la retallada en Sanitat

21/7/2015

Tots els partits amb representació municipal a l´Ajuntament d´Abrera han aprovat una moció, presentada inicialment per PSC, CiU i ICV a la que s´han incorporat després esmenes d´EUiA i Ad´A, per exigir que el govern de la Generalitat mantingui les inversions previstes al municipi en matèria sanitària i que les retallades no afectin la qualitat de la sanitat pública. Aquesta moció ha esta provada al Pla extraordinari del 20 de juliol.

Aquesta moció mostra el desacord del govern abrerenc amb les darreres decisions preses que afecten la qualitat de l´atenció sanitària dels veïns i veïnes d´Abrera. Per aquest motiu, tots els partits, unànimement, insten al Govern de la Generalitat que restableixi l´horari d´atenció del Cap d´Abrera fins a les 22h els dies laborables i diumenges en les dues hores habituals i que no tanqui els ambulatoris de Santa Maria i Can Vilalba des del 25 de juliol al 4 de setembre.

De la mateixa manera també reclamen l´ampliació de l´horari d´atenció tant als barris com al nucli urbà, millorar el servei d´urgències nocturn, cobrir el dèficits de professionals i especialistes, sobretot en pediatria, i el manteniment de prestacions de serveis a l´Hospital comarcal de Martorell. L´Ajuntament també demana mantenir les inversions previstes a la zona per poder disposar d´un nou Ambulatori.

Manteniment dels compromisos en Ensenyament
En aquesta mateixa moció també es demana al govern de la Generalitat que compleixi amb els seus compromisos en matèria d´Ensenyament i mostren la preocupació pel retard en la construcció de la Tercera Escola d´Abrera, fet que suposarà que no entri en funcionament durant el curs 2011-2012, que s´informi sobre el calendari real de les obres, i que compleixi amb els compromisos acordats tant pel que fa a la construció de la Tercera Escola, com per la reforma de l´Escola Francesc Platón i la construcció d´un nou Institut.

Moció Salut i Ensenyament ple extraordinari 20 de juliol.pdf

Dijous, 21 de juliol de 2011


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25