Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 17/11/2019 | 02:50 h

NOTÍCIES

  • Taller de llengua 1
  • Taller de llengua

35 dones han participat en el curs 2015-2016 del Taller de Llengua

16/6/2016

Un total de 35 dones, la majoria d’origen magrebí, ha finalitzat amb èxit el Taller de Llengua, que s’imparteix al Centre Polivalent del nostre municipi. El taller ofereix classes de català i castellà, segons les necessitats de les alumnes, en dos grups.

Aquest curs, el grup que ha fet classe els dilluns i els dimecres ha assolit coneixements de lectura i escriptura, geografia, vocabulari sobre el cos humà, menjar, fruites... El grup de dimarts i dijous, per la seva banda, ha treballat molt l´elaboració de frases, els verbs i comprensió de textos, coneixements sobre geografia, singular i plural, masculí-femení i adjectius.

 

Les participants en el Taller de Llengua també han pogut practicar el català en grups reduïts de conversa. També han realitzat un taller d´informàtica on s´han treballat temes pràctics, com demanar hora al metge o registrar-se a l’INEM per buscar feina.

 

L’aprofitament d´aliments, educació i gènere, i l’economia domèstica són altres temes que s’han treballat amb les alumnes mitjançant xerrades i tallers. Enguany, les alumnes també han visitat el Mercat Municipal d’Abrera per treballar de forma pràctica alguns conceptes explicats a classe.

 

Entrega de diplomes
L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d’Acció Social, Guadalupe Marcos, van entregar a les alumes els diplomes que acrediten la finalització del Taller de Llengua el 31 de maig passat, en un esmorzar on no hi van faltar begudes com el te amb menta i dolços típics marroquins.


Des de la regidoria d’Acció Social organitzem el Taller de Llengua, un servei de formació i informació adreçat a totes les persones empadronades en el nostre municipi que siguin estrangeres i tinguin més de 18 anys.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25