Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 06/07/2020 | 05:27 h

NOTÍCIES

Celebrem la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb exposicions, tallers i col•loquis

8/6/2016

Conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Aquest és l’objectiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny. Des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Abrera ens sumem a aquesta celebració.

Per fer-ho, comptem amb la col•laboració de  l’Institut Català d’Energia (INCAEN),  el col•lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) amb aquestes activitats:

 

Exposició El Vehicle elèctric

Des d’aquest dimarts, 7 de juny, el Mercat Municipal acull l’exposició “El vehicle elèctric”. La mostra detalla en plafons quins són els principals avantatges del vehicle elèctric, destacant-ne alguns trets com la seva eficiència energètica, els aspectes mediambientals o els descomptes existents. A més, també s’exposen els vehicles turismes i furgonetes més venuts durant el 2015.

 

La Transició Energètica al Baix Llobregat

La Casa de Cultura acollirà aquest dimecres 8 de juny, a les 18 hores, una xerrada col·loqui sobre la Transició Energètica al Baix Llobregat. L’alcalde, Jesús Naharro, i la presidenta del CECBLL, Conxita Sánchez, obriran l’acte. Seguidament, el president del CMES, Carles Riba, realitzarà la conferència. Finalment, un col·loqui tancarà l’acte, que serà conduït per Genoveva Català, membre del CECBLL.

 

Taller de Contractació elèctrica i comptabilitat

La Casa de Cultura també acollirà aquest dimecres 8 de juny, a les 19 hores, a la primera planta, un taller per a entendre la nova factura elèctrica i les diferents modalitats de contractació a les quals els ciutadans poden acollir-se, establir les bases per a poder realitzar una comptabilitat energètica domèstica més precisa i detectar les situacions amb una possible millora de l’eficiència i, per tant, d’estalvi energètic.

 

Pacte d’Alcaldes

El hall de la Biblioteca Josep Roca i Bros, a la primera planta de la Casa de Cultura, acollirà els dies 14, 15, 16, 17 i 18 de juny l’exposició itinerant “Pacte d’Alcaldes: Respostes al canvi climàtic. El paper dels municipis”. En diferents plafons, la mostra explica les polítiques i els compromisos de la Unió Europea en la lluita contra el canvi climàtic. També es presenten, de manera didàctica, diferents contribucions que el ciutadà pot fer en el seu dia a dia per ajudar a complir aquests compromisos.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25