Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 16/08/2018 | 09:59 h

NOTÍCIES

El Taller de Llengua ens convida a un esmorzar típic marroquí

24/12/2015

Diverses varietats de te, pastissos, dolços típics del Marroc i el Pakistan van constituir l’esmorzar que el Taller de Llengua va organitzar el passat dilluns 21 de desembre per celebrar les festes nadalenques a l’Espai del Centre Obert del Centre Polivalent d’Abrera.

Una vintena d’alumnes del Taller van preparar els diversos plats i van participar a la trobada, que va comptar també amb l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la regidora d’Hisenda, Serveis Socials, Dones i Igualtat i Millora, Guadalupe Marcos.

Des de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera organitzem el Taller de Llengua, un servei de formació i informació adreçat a totes les persones empadronades en el nostre municipi que siguin estrangeres i tinguin més de 18 anys. El Taller ofereix classes de català i castellà segons les necessitats dels alumnes. Durant l’esmorzar, professores i estudiants ens van explicar com funcionen les classes del Taller, molt útil per a la integració d’aquests nous veïns i veïnes en el nostre poble.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25