Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:17 h

NOTÍCIES

  • castanyada_santa_maria1

La festa de la Castanyada, un cop més, animada per les entitats municipals i de veïns

30/10/2015

El Centre Polivalent d’Abrera va acollir dimecres a la tarda una Castanyada popular, organitzada pel Casal de Joves, l’Escola Municipal de Música i el Centre obert La Galàxia. Els alumnes de l’escola de música van oferir un concert, es van explicar contes de terror i es va fer un concurs de disfresses.

El Casals Social de Les Carpes va celebrar la Castanyada dijous a la tarda amb una festa de disfresses, berenar, taller de carbasses i lectura d´històries terrorífiques. També dijous a la tarda, el Casal d’Avis de Santa Maria de Vilalba va celebrar la Castanyada amb els tradicionals panellets, boniatos i castanyes. 

Divendres, a Les Carpes van preparar un altra festa de disfresses, Castanyada, recollida de caramels per les cases amb "Truc o tracte" i un sopar popular. D’altra banda, també divendres, el Cineclub Emmetcinats va organitzar a la nit una marató de cinema de terror a l’auditori de Centre Polivalent amb les pel·lícules “La noche de les muertos vivientes” i “La mansión de los horrores”.

Continuem amb més esdeveniments. Dissabte dia 31 d’octubre, l’Associació de Veïns de Can Vilalba va programar diverses activitats al Casal Social del barri: a partir de les quatre de la tarda hi va haver animació infantil amb màgia i mini disco i un concurs de pastissos; i a dos quarts de sis una desfilada de disfresses amb premis seguida de inflables i castanyada popular. 

Castanyada al Casal d´Avis de Santa Maria de Vilalba


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25