Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/09/2018 | 23:34 h

NOTÍCIES

  • acord govern

PSC, ERC i CIU signen un acord bàsic de govern a l´Ajuntament per als propers quatre anys

12/6/2015

Les agrupacions locals del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Convergència i Unió (CiU) han signat un acord bàsic de govern municipal, que té com a objectiu afavorir la governabilitat i l’estabilitat a l’Ajuntament d’Abrera durant els propers quatre anys (2015-2019). El socialista Jesús Naharro serà investit Alcalde al ple de Constitució que se celebrarà demà.

Segons aquest Acord, el PSC assumirà l’Alcaldia i la coordinació del govern, garantint el diàleg i la transparència en les decisions; ERC disposarà d’una tinença d’Alcaldia i les competències delegades d’Acció Cultural i Patrimoni, Ensenyament, Medi Ambient i Sanitat; i CiU disposarà d’una tinença d’Alcaldia, les competències delegades de Promoció Econòmica. I tant ERC com CiU participaran de forma activa en les decisions municipals com a membre de ple dret del govern municipal. La resta de competències, entre elles la de Festes i Entitats Culturals, seran assumides pel PSC, i es distribuiran segons el Cartipàs Municipal.

Totes tres formacions es comprometen a votar favorablement la investidura del socialista Jesús Naharro com a Alcalde d’Abrera en el ple de Constitució que es celebrarà aquest dissabte 13 de juny, així com a treballar per redactar un Pla d’Actuació Municipal (PAM) amb terminis i objectius. 

L’Acord també contempla la possibilitat d’incorporar-ne d’altres forces polítiques, que hauran de comptar amb el vist-i-plau de les tres formacions signants (PSC, ERC i CiU).

Divendres, 12 de juny de 2015
 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25