Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 19/02/2020 | 10:58 h

NOTÍCIES

  • aquagym

El CAM, pioner en tècniques de filtració i desinfecció de l´aigua

18/5/2015

L’Ajuntament d’Abrera ha fet una inversió important per tal de millorar la qualitat de l’aigua de les piscines del Centre Aquàtic Municipal (CAM).

Aquesta millora consisteix, en l’apartat de filtració, pel canvi del sílex per eco vidre i, en l’apartat de desinfecció, per la instal·lació d’un sistema de raigs ultraviolats per eliminar tots els microorganismes i patògens de l’aigua i la implantació d’un residual desinfectant amb electròlisi salina.

L’electròlisi salina és un sistema que permet produir clor en la pròpia piscina sense afegir-li productes químics a l’aigua. Es tracta d’un procés en què s’afegeix sal (clorur sòdic) a l’aigua i mitjançant l’electròlisi es separa el clor del sodi; el clor desinfecta l’aigua,  i torna a combinar-se amb el sodi, repetint-se el cicle indefinidament.

L’avantatge de la cloració salina és que evita trastorns oculars i dermatològics, evita els riscos de la utilització i emmagatzematge de productes químics i respecta i protegeix el medi ambient al reciclar tots els seus elements.

La desinfecció per raigs ultraviolats consisteix en la projecció d´un raig ultraviolat a l´aigua que passa pels filtres i que elimina a l´instant la matèria orgànica que hi pugui haver, la causant de les cloramines. Aquesta tècnica innovadora de netejar les impureses permet estalviar aigua i reduir la quantitat de clor a la mínima expressió.

Dilluns, 18 de maig de 2015


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25