Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 28/03/2020 | 22:45 h

NOTÍCIES

  • festa esport1

Abrera celebra la 10edició de la Festa de l´Esport amb un caire festiu i popular

6/6/2011

Abrera ha acollit aquest 4 i 5 de juny una nova edició de la Festa de l´Esport amb exhibicions i competicions dels esports que es poden practicar a Abrera com futbol, basquet, atletisme, ciclisme o petanca. Aquesta festa esportiva de caire recreatiu i popular ha estat organitzada per l´Ajuntament d´Abrera i la Diputació de Barcelona en col·laboració amb entitats esportives de la vila. 

Els espais habilitats per a l´ocasió han estat el camp de futbol municipal, on l´Agrupació Esportiva Abrera ha realitzat partits en totes les categories durant tot el cap de setmana; el Pavelló Esportiu, que ha acollit els partits del Club de Bàsquet Abrera; i el Club Esportiu Abrera, que ha organitzat el IV Torneig CE Abrera en categoria prebenjamí, al Pavelló. Les pistes de petanca han acollit les melés que organitza el Club de Petanca Abrera  i l´Abrera Club Ciclista ha organitzat una sortida des del Pavelló oberta a totes les edats.

Un total de 199 municipis de la província de Barcelona han celebrarat aquesta desena edició que té com a objectiu que els municipis realitzin activitats en instal·lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, etc.), així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de l´esport de manera lúdica i festiva. 
 
La Festa és el bressol del reconeixement del futur Dia de l´Esport a Europa que ja compta amb prop de 800 adhesions institucionals i més de 2000 adhesions personals.

                                   


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25