Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:41 h

NOTÍCIES

  • plantada arbres

Dissabte 21 “Apadrina un arbre”, a la plantada popular d´Abrera

18/2/2015

El proper dissabte 21 de febrer, l’Ajuntament d’Abrera organitza una plantada popular d’arbres a la plana del riu Llobregat que enguany porta per lema “Apadrina un arbre”.

En total es plantaran uns 200 exemplars d’arbres autòctons de la vall del Llobregat, com àlbers, freixes i tamarius amb l’objectiu de regenerar el bosc de ribera a una superfície aproximada d’una hectàrea compresa entre la zona verda i les finques agrícoles municipals de Can Morral del Riu i Sant Hilari. Els participants podran posar el nom a l’arbre que plantin i fer-ne el seu seguiment.

El punt de trobada serà a les 10h del matí a l’estació dels Ferrocarrils Catalans d’Abrera i es recomana portar calçat còmode.

La iniciativa esta impulsada per l’Ajuntament d’Abrera i l’Associació Naturalista ANDA, i compta amb el suport d’altres entitats locals i ecologistes com l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil o l’Associació Hàbitats-Projecte Rius.

L’entorn del Llobregat al seu pas per Abrera és una zona privilegiada ja que s’hi localitza una gran biodiversitat d’espècies per la confluència de diferents hàbitats com el bosc de ribera o els prats amb ramats. Aquesta zona està protegida a nivell europeu i és una de les més ben conservades del Baix Llobregat.

Dimecres, 18 de febrer de 2015

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25